Kundsidan

Här samlar vi information till er som simmar hos oss

Anslagstavlan

För kursstarten vecka 12/13

Kursdatum och uppehåll​

Rönnen
För er som simmar på måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar samt eftermiddagen på söndagar (från kl 12:30 och framåt) pågår simningen mellan vecka 12-21. För er som simmar på måndagar är det uppehåll i simningen vecka 16 medan övriga dagar har uppehåll
vecka 15.

För er som simmar på onsdagar samt förmiddagen på söndagar (fram till och med gruppen som startar kl 12:00) pågår simningen mellan vecka 13-22. För er del är det uppehåll i simningen vecka 15.

För er som simmar på fredagar pågår simningen mellan vecka 13-22 då vi fick ställa in simningen vecka 12. Sista simtillfället hålls på en söndag enligt informationen som har skickats ut. För er del är det uppehåll i simningen 
vecka 15.

Mårtenslund
För er som simmar på måndagar samt förmiddagen på söndagar (fram till och med kl 12:30) pågår simningen mellan vecka 13-22. För er som simmar på måndagar är det uppehåll i simningen vecka 16 medan ni på söndagar har uppehåll vecka 15.

För er som simmar på tisdagar, onsdagar, torsdagar, lördagar samt eftermiddagen på söndagar (från kl 13:00 och framåt) pågår simningen mellan vecka 12-21. För er del är det uppehåll i simningen vecka 15.

Habo gård
För er som simmar på tisdagar, onsdagar samt eftermiddagen på söndagar (från kl 13:00 och framåt) pågår simningen mellan vecka 12-21. För er del är det uppehåll i simningen vecka 15.

För er som simmar på förmiddagen på söndagar (fram till och med kl 12:30) pågår simningen mellan vecka 13-22. För er del är det uppehåll i simningen vecka 15.

Datum för avanmälan

Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 5 maj. Det är även i samband med detta datum som eventuella önskemål om att byta grupp, dag, tid etc ska lämnas in.

Mer information skickas ut i mitten av kursen samt läggs upp när nedan under ”Aktuellt hos oss”.

Boka återsim

Längre ned på den här sidan kan du boka återsim om ni har missat en lektion. Återsim går att boka så länge ni är inbokade på en kurs samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma.

OBS! För er som har simmat under vecka 3-11 men inte har valt att fortsätta simma under våren finns det möjlighet att boka återsim fram till och med vecka 21. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande pandemin.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Boka återsim

Vid missade simtillfällen finns det möjlighet att boka återsim här nedan. Bokningen är endast preliminär och en bekräftelse skickas till den mejladress du anger.

 

 

 

 

VI ÖNSKAR BOKA

Rönnen - Tisdag 12:00Rönnen - Fredag 18:00Rönnen - Lördag 15:30Rönnen - Söndag 14:30Mårtenslund - Tisdag 19:00Mårtenslund - Torsdag 16:00Habo gård - Tisdag 16:00

 

 

Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

 

   BOKNINGSVILLKOR

 • Möjligheten att boka återsim finns under tiden ni simmar hos oss samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma. Det går endast att boka på de angivna dagarna i formuläret.


  OBS!
  För er som har simmat under vecka 3-11 men inte har valt att fortsätta simma under resterande del av våren finns det möjlighet att boka återsim fram till och med vecka 21. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande pandemin.

 • Bokning kan göras tidigast en vecka före simtillfället och gäller alltså alltid kommande veckodag. För att vi ska hinna skicka en bekräftelse kan man senast boka plats kl 18:00 dagen innan återsimmet (fredag kl 18:00 om det gäller återsim på helgen).

 • På återsimmet finns en instruktör närvarande som visar övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.

  Återbad
  Är en tid markerad som återbad är det utan en instruktör i bassängen. På dessa tider väljer ni själva vad ni vill öva på.

 • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.

 • Återsim går endast att boka om man har missat ett simtillfälle.

 • Vid återsim är grupperna åldersblandade.

 • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi inte garantera alla plats.

 • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.

 • Har ni inte möjlighet att komma på återsimmet ska det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.