Kundsidan

Här samlar vi information till er som simmar hos oss

Anslagstavlan

För kursstarten vecka 3/7

Kursdatum och uppehåll​

Rönnen & Mårtenslund
Kursen pågår mellan vecka 3-11 utan uppehåll (med undantag, se nedan).

För er som simmar på måndagar kl 16:00-19:30 på Mårtenslund pågår kursen mellan vecka 4-12 då vi fick ställa in simningen vecka 3.

Habo gård
Kursen pågår mellan vecka 7-16 med uppehåll under påskveckan, vecka 14 (med undantag, se nedan).

För er som simmar på onsdagar mellan kl 09:30-15:00 (sista gruppen slutar 15:00 ) är det simning även onsdag vecka 14, den 5/4. Detta på grund av att vi fick ställa in simningen vecka 10.

 

Datum för avanmälan

Rönnen & Mårtenslund
Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 16 februari.

Habo gård
Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 16 mars.

Det är även i samband med ovan datum som eventuella önskemål om att byta grupp, dag, tid etc ska lämnas in. Mer information skickas ut i mitten av kursen samt läggs upp när nedan under ”Aktuellt hos oss”.

Boka återsim

Längre ned på den här sidan kan du boka återsim om ni har missat en lektion. Återsim går att boka så länge ni är inbokade på en kurs samt ytterligare fem veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma.

Anslagstavlan

För kursstarten vecka 12/13

Kursdatum och uppehåll​

Rönnen
Kursen pågår mellan vecka 12-21. För er som simmar på måndagar är det uppehåll vecka 15 medan ni som simmar på tisdagar-söndagar har uppehåll vecka 14.

Mårtenslund
Kursen pågår mellan vecka 12-21 (med undantag, se nedan). För er som simmar på måndagar är det uppehåll vecka 15 medan ni som simmar på tisdagar-söndagar har uppehåll vecka 14.

För er som simmar på måndagar mellan kl 16:00-19:30 pågår simningen mellan vecka 13-22. För er del är det uppehåll i simningen vecka 15.

 

Datum för avanmälan

Rönnen & Mårtenslund
Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 4 maj.

Boka återsim

Längre ned på den här sidan kan du boka återsim om ni har missat en lektion. Återsim går att boka så länge ni är inbokade på en kurs samt ytterligare fem veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Boka återsim

Vid missade simtillfällen finns det möjlighet att boka återsim här nedan. Bokningen är endast preliminär och en bekräftelse skickas till den mejladress du anger.

   

   

   

   

  VI ÖNSKAR BOKA

  Rönnen - Måndag 12:00Rönnen - Torsdag 16:30Rönnen - Lördag 15:30Rönnen - Söndag 14:30Mårtenslund - Tisdag 19:00Mårtenslund - Torsdag 16:00Habo gård - Tisdag 16:00

   

   

  Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

   

     BOKNINGSVILLKOR

  • Möjligheten att boka återsim finns under tiden ni simmar hos oss samt ytterligare fem veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma. Det går endast att boka på de angivna dagarna i formuläret.

  • Bokning kan göras tidigast en vecka före simtillfället och gäller alltså alltid kommande veckodag. För att vi ska hinna skicka en bekräftelse kan man senast boka plats kl 18:00 dagen innan återsimmet (fredag kl 18:00 om det gäller återsim på helgen).

  • På återsimmet finns en instruktör närvarande som visar övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.

   Återbad
   Är en tid markerad som återbad är det utan en instruktör i bassängen. På dessa tider väljer ni själva vad ni vill öva på.

  • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.

  • Återsim går endast att boka om man har missat ett simtillfälle.

  • Vid återsim är grupperna åldersblandade.

  • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi inte garantera alla plats.

  • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.

  • Har ni inte möjlighet att komma på återsimmet ska det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.

  • Är en tid fullbokad blir den tillgänglig att boka igen dagen efter det att återsimmet har varit.