Kundsidan

Här samlar vi information till er som simmar hos oss

Anslagstavlan

För kursstarten vecka 4, 2021

Kursdatum och uppehåll​

Simningen pågår mellan vecka 4-12 utan uppehåll.

Datum för avanmälan

Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 25 februari. Det är även i samband med detta datum som eventuella önskemål om att byta grupp, dag, tid etc ska lämnas in.

Mer information skickas ut i mitten av kursen samt läggs upp här nedan under ”Aktuellt hos oss”.

Boka återsim

Längre ned på den här sidan kan du boka återsim om ni har missat en lektion. Återsim går att boka så länge ni är inbokade på en kurs samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma.

OBS! För er som har simmat under höstterminen 2020 men inte har valt att fortsätta simma under våren finns det möjlighet att boka återsim hela vårterminen 2021. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande situationen med coronaviruset.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Kursstarten är framflyttad

Hej alla simmare och föräldrar! Här kommer information om vårens första kursstarter. Rönnen, MalmöPå Rönnen är det kursstart vecka 4 och för er som är

LÄS MER »

Boka återsim

Vid missade simtillfällen finns det möjlighet att boka återsim här nedan. Bokningen är endast preliminär och en bekräftelse skickas till den mejladress du anger.

Återsimmet startar vecka 6 då tiderna läggs upp här nedan.

 

 

 

 

VI ÖNSKAR BOKA

Just nu finns det inga tider att boka

 

 

Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

 

   BOKNINGSVILLKOR

 • Möjligheten att boka återsim finns under tiden ni simmar hos oss samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma. Det går endast att boka på de angivna dagarna i formuläret.

  OBS! För er som har simmat under höstterminen 2020 men inte har valt att fortsätta simma under våren finns det möjlighet att boka återsim hela vårterminen 2021. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande situationen med coronaviruset.

 • Bokning kan göras tidigast en vecka före simtillfället och gäller alltså alltid kommande veckodag. För att vi ska hinna skicka en bekräftelse kan man senast boka plats kl 18:00 dagen innan återsimmet (fredag kl 18:00 om det gäller återsim på helgen).

 • På återsimmet finns en instruktör närvarande som visar övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.

 • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.

 • Återsim går endast att boka om man har missat ett simtillfälle.

 • Vid återsim är grupperna åldersblandade.

 • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi inte garantera alla plats.

 • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.

 • Har ni bokat plats men inte har möjlighet att komma måste det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.