Kundsidan

Här samlar vi information till er som simmar hos oss

Anslagstavlan

För kursstarten vecka 33

Kursdatum och uppehåll​

Simningen pågår mellan vecka 33-41 utan uppehåll i samtliga bassänger (med undantag, se nedan).

Månstorps ängar
Då simningen i nuläget är inställd på Månstorps ängar kommer kursen i den bassängen avslutas senare. Informationen uppdateras här när vi vet mer.

Datum för avanmälan

Önskar ni inte fortsätta simma till nästa kursomgång ska avanmälan vara gjord senast den 23 september. Det är även i samband med detta datum som eventuella önskemål om att byta grupp, dag, tid etc ska lämnas in.

Mer information skickas ut i mitten av kursen samt läggs upp när nedan under ”Aktuellt hos oss”.

Boka återsim

Längre ned på den här sidan kan du boka återsim om ni har missat en lektion. Återsim går att boka så länge ni är inbokade på en kurs samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma.

OBS! För er som har simmat under vårterminen/sommaren 2021 men inte har valt att fortsätta simma under hösten finns det möjlighet att boka återsim under vecka 33-41. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande pandemin.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Boka återsim

Vid missade simtillfällen finns det möjlighet att boka återsim här nedan. Bokningen är endast preliminär och en bekräftelse skickas till den mejladress du anger.

 

 

 

 

VI ÖNSKAR BOKA

Rönnen - Måndag 16:30Rönnen - Lördag 15:30Rönnen - Söndag 14:30

 

 

Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

 

   BOKNINGSVILLKOR

 • Möjligheten att boka återsim finns under tiden ni simmar hos oss samt ytterligare tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat simma. Det går endast att boka på de angivna dagarna i formuläret.

  OBS! För er som har simmat under vårterminen/sommaren 2021 men inte har valt att fortsätta simma under hösten finns det möjlighet att boka återsim under vecka 33-41. Vi har valt att förlänga tiden i och med den rådande pandemin.

 • Bokning kan göras tidigast en vecka före simtillfället och gäller alltså alltid kommande veckodag. För att vi ska hinna skicka en bekräftelse kan man senast boka plats kl 18:00 dagen innan återsimmet (fredag kl 18:00 om det gäller återsim på helgen).

 • På återsimmet finns en instruktör närvarande som visar övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.

 • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.

 • Återsim går endast att boka om man har missat ett simtillfälle.

 • Vid återsim är grupperna åldersblandade.

 • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi inte garantera alla plats.

 • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.

 • Har ni inte möjlighet att komma på återsimmet ska det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.