Kundsidan

Här samlar vi information om pågende kurs, t ex kurslängd, eventuella uppehåll och datum för avanmälan. Längre ner går det även att boka återsim om ni har missat en lektion.


KURSLÄNGD & UPPEHÅLL

Intensivsimskolan vecka 31-32
Rönnen och Mårtenslund: Simningen pågår måndag-fredag vecka 31 och måndag-torsdag vecka 32.

DATUM FÖR AVANMÄLAN

Aktuellt datum läggs upp i samband med kursstarten vecka 33. Intensivkurserna är fristående och då behöver man inte lämna in någon avanmälan.

Senaste Nytt

Boka återsim

Detta är endast en preliminär bokning och vi skickar alltid en bekräftelse på om ni får plats eller ej. Det går tidigast att boka återsim en vecka före simtillfället och senast kl 18:00 dagen innan för att vi ska hinna skicka en bekräftelse. Gäller det återsim på helgen bör bokning ske senast på fredagen då vi inte kollar mejlen lika frekvent under helgen.

Under sommaren har vi extrainsatta tillfällen som går att boka här nedan. Vissa tider gäller för de som har missat märkestagningen/prova flytväst och då är det inget vanligt återsim.

VI ÖNSKAR BOKA

Vi har inget återsim under sommaruppehållet. Nya tider läggs upp i samband med intensivsimskolan som startar vecka 31. Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

BOKNINGSVILLKOR FÖR ÅTERSIM

  • Möjligheten att boka återsim finns under den tid ni simmar hos oss samt tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat. Det går endast att boka på de angivna dagarna här bredvid.
  • På återsimmet finns en instruktör närvarande som här erbjuder övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.
  • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.
  • Återsim går endast att boka då man har missat ett simtillfälle och är i första hand till för de som varit sjuka.
  • Vid återsim är grupperna åldersblandade.
  • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi ej garantera alla plats.
  • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.
  • Har ni bokat plats men inte har möjlighet att komma måste det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys