Kundsidan

Här samlar vi information om pågende kurs, t ex kurslängd, eventuella uppehåll och datum för avanmälan. Längre ner går det även att boka återsim om ni har missat en lektion.


KURSLÄNGD & UPPEHÅLL

Kursstart vecka 42
Kursen pågår mellan vecka 42-50 utan uppehåll (med untandag, se nedan).

Mårtenslund
För er som simmar på tisdagar och onsdagar på Mårtenslund pågår simningen fram till och med vecka 51 då vi fick ställa in simningen vecka 44.

För er som simmar på fredagar kl 16:00-19:00 på Mårtenslund pågår simningen fram till och med vecka 51 då vi fick ställa in simningen vecka 43.

Habo Gård
För er som simmar på tisdagar på Habo Gård pågår simningen fram till och med vecka 51 då vi fick ställa in simningen vecka 45.

För er som simmar på onsdagar kl 14:30-19:30 på Habo Gård pågår simningen fram till och med vecka 51 då vi fick ställa in simningen vecka 44.

DATUM FÖR AVANMÄLAN

För grupperna som startar vecka 42 ska avanmälan vara gjord senast den 22 november om ni inte önskar fortsätta simma till nästa kursomgång.

KOMMANDE HÄNDELSER

 • 22 november, 2018
  Besked om kommande kursstart

  För er som började simma vecka 42 är detta den sista dagen att avanmäla sig/registrera sig för byte av tid till nästa kursomgång.

 • 14 januari, 2019
  Kursstart simskola

  Den här veckan startar simskolan i Malmö, Lund, Lomma och Västra Ingelstad. Simningen pågår mellan vecka 3-11 utan uppehåll.

Senaste Nytt

Boka återsim

Detta är endast en preliminär bokning och vi skickar alltid en bekräftelse på om ni får plats eller ej. Det går tidigast att boka återsim en vecka före simtillfället och senast kl 18:00 dagen innan för att vi ska hinna skicka en bekräftelse. Gäller det återsim på helgen bör bokning ske senast på fredagen då vi inte kollar mejlen lika frekvent under helgen.

VI ÖNSKAR BOKA

Mårtenslund - Fredag 08:00Mårtenslund - Lördag 13:00Rönnen - Lördag 09:30Månstorps Ängar - Söndag 12:30 Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

BOKNINGSVILLKOR FÖR ÅTERSIM

 • Möjligheten att boka återsim finns under den tid ni simmar hos oss samt tre veckor in på nästa kursomgång efter det att ni har slutat. Det går endast att boka på de angivna dagarna här bredvid.
 • På återsimmet finns en instruktör närvarande som här erbjuder övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.
 • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.
 • Återsim går endast att boka då man har missat ett simtillfälle och är i första hand till för de som varit sjuka.
 • Vid återsim är grupperna åldersblandade.
 • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi ej garantera alla plats.
 • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.
 • Har ni bokat plats men inte har möjlighet att komma måste det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys