Trappa i vatten

Lämna besked om kommande kursstart

Det börjar nu bli dags att lämna besked om kommande kursstart för er som simmar i Malmö, Lomma och Västra Ingelstad. För alla grupper utom onsdagar på Månstorps Ängar startar nästa kursomgång vecka 43 och består av nio simtillfällen. Kostnaden är 1700 kr. För onsdagsgrupperna på Månstorps Ängar startar kursen vecka 44 och består av åtta simtillfällen till en kostnad av 1511 kr.

Först när alla simmare har lämnat besked om fortsatt simning vet vi vilka dagar och tider som gäller för respektive steg till nästa kursomgång. Det är instruktören som avgör i vilket steg er nuvarande grupp kommer vara i till nästa kursstart så har ni några frågor kring det eller om ni har funderingar på att byta steg kan ni höra efter vid nästa simtillfälle.

Ert besked lämnar ni genom att följa anvisningarna på följande sida:
http://piggelins.se/besked-om-kommande-kursstart/

Sista datumet för avanmälan / byte av tid etc är den 17 september.
Har ni inte hört av er då förutsetts ni vilja fortsätta simma på samma dag och tid som tidigare och kommer faktureras för detta.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Kursstart vecka 34

Efter ett långt sommaruppehåll är det nu dags att dra på sig badkläderna och hoppa i bassängen. Vecka 34 startar kursen och pågår sedan fram

LÄS MER »

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.