sommar_vatten

Lämna besked om kommande kursstart

Det börjar nu bli dags att lämna besked om kommande kursstart för er som simmar i Malmö, Lomma och Västra Ingelstad. Nästa kurs startar vecka 3, 2022, och består av nio simtillfällen. Kostnaden är 1800 kr.

Först när alla simmare har lämnat besked om fortsatt simning vet vi vilka dagar och tider som gäller för respektive steg till nästa kursomgång. Det är instruktören som avgör i vilket steg er nuvarande grupp kommer vara i till nästa kursstart så har ni några frågor kring det eller om ni har funderingar på att byta steg kan ni höra efter vid nästa simtillfälle.

Mårtenslund – Lund
Till kursstarten vecka 3 kommer vi äntligen börja simma i Lund igen. Registrerar ni er för byte kommer ni även se vilka tider som finns tillgängliga där.

Ert besked lämnar ni genom att följa anvisningarna på följande sida:
http://piggelins.se/besked-om-kommande-kursstart/

Sista datumet för avanmälan / byte av tid etc är den 25 november.
Har ni inte hört av er då förutsetts ni vilja fortsätta simma på samma dag och tid som tidigare och kommer faktureras för detta. 

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.