Lämna besked om kommande kursstart

Det börjar nu bli dags att lämna besked om kommande kursstart för alla er som simmar i Malmö, Lund och Lomma. Nästa kurs startar vecka 42 och består av nio simtillfällen. Kostnaden är 1700 kr utom när det gäller syskonsim (Ankorna) som kostar 2800 kr. OBS! För simmare på Månstorps Ängar där kurserna startade vecka 35 ska besked lämnas två veckor senare. Ett separat utskick kommer göras till er.

Angående Mårtenslund
I oktober månad kommer det påbörjas en större renovering av bassängen i Lund och den väntas pågå i cirka ett och ett halvt år framåt. Under den perioden kommer vi inte ha någon simning i Lund. Ett utskick med mer information har gjorts till er som simmar där.

Först när alla simmare har lämnat besked om fortsatt simning vet vi vilka dagar och tider som gäller för respektive steg till nästa kursomgång. Det är instruktören som avgör i vilket steg er nuvarande grupp kommer vara i till nästa kursstart så har ni några frågor kring det eller om ni har funderingar på att byta steg kan ni höra efter vid nästa simtillfälle.

Ert besked lämnar ni genom att följa anvisningarna på följande sida:
http://piggelins.se/besked-om-kommande-kursstart/

Sista datumet för avanmälan / byte av tid etc är den 12 september.
Har ni inte hört av er då förutsetts ni vilja fortsätta simma på samma dag och tid som tidigare och kommer faktureras för detta.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys