Besked om fortsatt simning

På den här sidan lämnar ni besked om hur ni ska göra till nästa kursomgång

Vi vill fortsätta simma på samma dag och tid även till nästa kursomgång

Önskar ni fortsätta simma på samma dag och tid även under nästa kursomgång behöver ni inte göra något då ni automatiskt är inbokade där om inget annat meddelas. Det är instruktören som avgör i vilket steg gruppen ska vara så har ni några funderingar kring det kan ni höra efter vid nästa simtillfälle eller kontakta instruktören via mejl.

Obs! Det kan ske ändringar som gör att vi inte kan erbjuda er plats i samma grupp. Vi hör då av oss och erbjuder ett annat alternativ.

Vi vill fortsätta simma men önskar byta dag, tid, steg och/eller bassäng

Vill ni göra någon ändring till nästa kursomgång registrerar ni er för byte genom att fylla i er mejladress här nedan.

Även om ni registrerar er för byte har ni möjlighet att fortsätta simma i er nuvarande grupp alternativt avanmäla er om det är så att ni inte hittar något annat passande alternativ. I bekräftelsemejlet hittar ni mer information.

Det går nu inte längre att registrera sig för byte. Önskar ni göra någon ändring till nästa kursomgång kan ni kontakta oss på följande sida.

  Vi vill inte fortsätta simma till nästa kursomgång

  Vill ni avsluta er simning hos oss gör ni en avanmälan via formuläret här nedan. Observera att ni alltså måste avanmäla er om ni inte önskar fortsätta simma, annars är ni automatiskt inbokade till nästa kursomgång enligt det första alternativet här ovan.

  Fält markerade med * är obligatoriska

   Barnets uppgifter

    

    

   Syskonets uppgifter (endast syskonsim)

    

    

   Kursinformation

    

    

    

    

   Kontaktinformation

    

    

   Övrigt