Besked om fortsatt simning

På den här sidan lämnar du besked om hur ni ska göra 

till nästa kursomgång

Vi vill fortsätta simma på samma dag och tid även till nästa kursomgång

Vill ni fortsätta simma i er nuvarande grupp behöver du inte göra något då ni automatiskt är inbokade till nästa kursomgång om inget annat meddelas.

Observera att det kan ske ändringar som gör att vi inte kan erbjuda er plats i samma grupp. Händer det med er grupp kommer vi höra av oss och erbjuda ett annat alternativ.

Vi vill fortsätta simma men önskar byta dag, tid, steg och/eller bassäng

Vill ni göra någon ändring till nästa kursomgång registrerar du er för byte genom att fylla i din mejladress här nedan. När schemat för nästa kursomgång är färdigplanerat kommer vi göra ett utskick och ni har då möjlighet att se vilka tider som finns tillgängliga i de olika bassängerna.

Även om du registrerar er för byte har ni möjlighet att fortsätta simma i er nuvarande grupp om det är så att ni inte hittar något annat passande alternativ. I utskicket som görs kommer det att finnas mer information om hur ni går till väga.

Datumet för att registrera sig för byte till kursstarten vecka 33 har redan passerat. Hör av dig till info@piggelins.se om ni önskar byta tid.

Vi vill inte fortsätta simma till nästa kursomgång

Vill ni avsluta er simning hos oss gör du en avanmälan via formuläret här nedan. Observera att du alltså måste avanmäla er om ni inte önskar fortsätta simma, annars är ni automatiskt inbokade till nästa kursomgång enligt det första alternativet här ovan.

Fält markerade med * är obligatoriska

Barnets uppgifter

 

 

Syskonets uppgifter (endast syskonsim)

 

 

Kursinformation

 

 

 

 

Kontaktinformation

 

 

Övrigt