Besked om kommande kursstart

På den här sidan lämnar ni besked om hur ni vill göra till nästa kursstart. Klicka på alternativet som gäller för er och följ sedan anvisningarna.


VI VILL FORTSÄTTA SIMMA I SAMMA GRUPP SOM NU

Vill ni fortsätta simma i samma grupp som nu behöver ni inte göra något utan ni återanmäls automatiskt till nästa kursstart.

Observera att vi i vissa fall, t ex vid för få återanmälningar till gruppen, inte kommer kunna erbjuda samma tid. Sker detta med er grupp kommer vi höra av oss till er några dagar efter det att återanmälningstiden har gått ut.

VI VILL FORTSÄTTA SIMMA MEN BYTA DAG / TID / BASSÄNG / STEG

Vill ni byta dag, tid, bassäng eller kurssteg krävs det att ni fyller i er mejladress här nedan. Ni kommer då registreras till vårt utskick med lediga tider som görs några dagar efter det att återanmälningstiden har gått ut.

Skulle ni inte hitta någon ny tid när utskicket görs har ni alltid möjlighet att välja fortsätta simma i er nuvarande grupp (förutsatt att den fortsätter även nästa termin) eller avanmäla er. I utskicket kommer det att finnas instruktioner.

Utskicket med lediga tider till kursstarten vecka 3, 2020, har redan gjorts. Kontakta oss om ni önskar byta tid så skickar vi länken till er.

VI VILL INTE FORTSÄTTA SIMMA TILL NÄSTA KURSSTART

Vill ni inte fortsätta simma till nästa kursstart krävs det att ni gör en avanmälan via formuläret här nedan. Får vi inte in denna återanmäls ni automatiskt till nästa kursstart.

 

Barnets uppgifter

* För- och efternamn

* Födelsedatum (ÅÅMMDD)

 

Syskonets uppgifter (endast syskonsim)

För- och efternamn

Födelsedatum (ÅÅMMDD)

 

Kursinformation

* Vi simmar i

* På följande dag

* Klockan

 

Kontaktinformation

* Epost

* Mobiltelefon

 

Övrigt

Här får ni gärna lämna feedback, positiv som negativ

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys