Simskola

Vår verksamhet erbjuder en härlig och rolig gemensam aktivitet där barn och förälder tillsammans får uppleva en mysig stund i en trivsam miljö. Kurserna innehåller, förutom simundervisning, även lekar, sånger, självräddnings- och vattensäkerhetsövningar samt motorisk stimulans.

Vi erbjuder kurser i babysim upp till simskola, från dess att barnen är 3 månader och uppåt. I vår kursstege på bokningssidan har vi samlat ålders- och förkunskapskrav för alla grupper.

Vattensäkerhet och självräddningsövningar går som en röd tråd genom hela verksamheten.

Våra instruktörer är utbildade av kursledare anslutna till Svenska Simförbundet och Simskoleförbundet samt fortbildas kontinuerligt.

Babysim

VÅRA BASSÄNGER

Vi har kurser i Malmö, Lund, Lomma och Västra Ingelstad. Kurssteg varierar beroende på bassäng.

Mer information om bassängerna hittas på följande sida.

Minisim

KURSSTART & KOSTNAD

Nästa kursstart är vecka 42 i Malmö och Lomma. Kursen består av nio simtillfällen à 30 minuter och kostnaden är 1700 kr. Platserna till den läggs upp på bokningssidan den 17 september.

I Västra Ingelstad är det kursstart vecka 44 och den kursen består av åtta simtillfällen à 30 minuter till en kostnad av 1511 kr. Platserna till den läggs upp på bokningssidan den 1 oktober.

Simskola

ATT TÄNKA PÅ

Vid val av kurssteg är det viktigt att ni kontrollerar vilka ålders- och förkunskapskrav som gäller för gruppen då ni, vid anmälan, intygar att barnet uppfyller dessa.

Boka plats

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys