Viktig information om simhallen på Månstorps Ängar

Uppdatering 160810:
Vi har nu fått besked om att Månstorps Ängar öppnar igen den 5 september. Kursstarten är framflyttad till vecka 36 och pågår sedan under nio veckor fram till och med vecka 44.

Vi har fått besked om att badet på Månstorps ängar är stängt tills vidare på grund av att kakelplattor har lossnat i och utanför bassängen. Vi skjuter därför fram kursstarten med ett par veckor och återkommer så snart vi har information om när badet är klart och vi kan köra igång igen.

Vi beklagar eventuella olägenheter och vill göra det bästa av situationen. Nedan följer alternativen som finns:

  • Vill ni avvakta tills att kursen drar igång behöver ni inte göra något, ni har kvar er plats och vi meddelar er så snart vi får information om när badet öppnar igen.
  • Vill ni byta till en grupp på någon av våra andra anläggningar hittar ni samtliga lediga tider via länken nedan. Boka in er som vanligt så ser vi till att flytta över er tidigare anmälan till den nya gruppen. Observera att många grupper redan är fullbokade så platserna är begränsade:https://www.piggelins.se/anmalan/
  • Vill ni avboka er plats så återbetalar vi kursavgiften, återkom då med med uppgifter om vilken simmare det gäller, bank och kontonummer.

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.