Undervattensfotografering i Malmö

Mica_undervattensfoto

Fotograferingen äger rum torsdagen den 3 november på Rönnen i Malmö. Vi bokar in 6 barn per halvtimme och första gruppen är kl 09:00. Det finns endast ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Tänk på att barnet måste ha dykt under ordinarie lektioner och känna sig bekväm med detta för att kunna delta i undervattensfotograferingen.

Kostnad: 400 kr / barn

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi och meddelar vilken grupp ni har hamnat i.

  Vi är medvetna om att barnet måste ha dykt under ordinarie lektioner och känna sig bekväm med detta för att kunna delta i undervattensfotograferingen.

  Information från fotograf Stefan Beskow:
  Fotograferingen sker med professionell undervattenskamera och av fotograf med mer än 15 års erfarenhet av undervattensfotografering. Normalt orkar barnen med ca 2-4 dyk och jag hinner med att ta 3-6 bilder på varje dyk.

  Jag kommer därefter att välja ut de fyra bilder som jag anser är bäst. Dessa bilder bearbetar jag i photoshop.

  Utöver de bearbetade bilderna så får ni alla bilder som vi har tagit på ert barn. Du kan disponera dessa bilder fritt (ej i kommersiellt syfte) och behöver inte betala bild för bild, som är vanligt hos fotografer annars. Det kan också vara kul för er att se hur hela dyket gått till och kanske kan ni lära er något av dem inför eventuella kommande fotograferingar. Bilderna kommer i digital form på en länk via ”We transfer” till er angivna mejladress 1-2 veckor efter att betalning skett. Ni bara följer länken ni fått i mejlet och laddar ner bilderna.

  Hemsida:
  https://www.stefanbeskow.com/

  Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.