Undervattensfotografering i Lund

Mica_undervattensfoto

Fotograferingen äger rum torsdagen den 1 maj på Mårtenslund i Lund. Vi bokar in 7 barn per halvtimme och första gruppen är kl 11:30. Det finns endast ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Kostnad: 300 kr / barn

Samtliga grupper är nu fullbokade. Det går dock bra att sätta upp sig på kölista vid eventuella återbud.

Anmäl ert intresse till info@piggelins.se. Ange ”Undervattensfoto” i ämnesraden på mejlet och glöm inte att ange barnets namn. När vi får in er anmälan återkommer vi till er och meddelar vilken grupp ni hamnat i.

Tänk på att barnet måste ha dykt under ordinarie lektioner och känna sig
bekväm med detta för att kunna delta i undervattensfotograferingen.

Information från fotograf Stefan Beskow:
Fotograferingen sker med professionell undervattenskamera och av fotograf med mer än tio års erfarenhet av undervattensfotografering. Normalt orkar barnen med ca 2-4 dyk och jag hinner med att ta 3-6 bilder på varje dyk.

Jag kommer därefter att välja ut de tre bilder som jag anser är bäst. Dessa bilder bearbetar jag sedan i photoshop.

Utöver de bearbetade bilderna så får ni alla bilder som vi har tagit på ert barn. Du kan disponera dessa bilder fritt (ej i kommersiellt syfte) och behöver inte betala bild för bild, som är vanligt hos fotografer annars. Det kan också vara kul för er att se hur hela dyket gått till och kanske kan ni lära er något av dem inför eventuella kommande fotograferingar. Bilderna kommer på en CD till er angivna adress 1-2 veckor efter att betalning skett.

Hemsida:
https://www.stefanbeskow.com/

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.