Simskola

Simskola i Malmö

I vår sköna varmvattenbassäng på Rönnen i Malmö erbjuder vi simskola för barn från 2 år och uppåt. Med lek, sång och teknikövningar skapar vi en uppmuntrande miljö där barnen är i fokus. Vi har både nybörjar- och fortsättningsgrupper vilket gör att ni kan hitta i ett kurssteg som passar just ert barn.

I de första kursstegen är en vuxen med i bassängen under lektionerna. När barnet har uppnått en viss simkunnighet (från steget Valrossen och uppåt) klarar det sig själv i vattnet tillsammans med instruktören. 

En rolig och lärorik simskola

Simskolan syftar till att ge barnen vattenvana vilket skapar en trygghet i och runt vatten. I grupperna för nybörjare prioriterar vi just vattenvana och att barnen ska vara bekväma med att t ex doppa huvudet och flyta på rygg. Allt eftersom introduceras sedan mer teknik i form av de olika simsätten, dyka från kanten etc. Oavsett ålder blandas lek och sång med teknikövningar för att skapa en rolig och lärorik miljö för barnen. Simningen ska vara en av veckans höjdpunkter!

Vår målsättning

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre. Under lektionerna blandas lek och sång med teknikövningar för att skapa en uppmuntrande miljö för barnen.

Kommande kursstarter

Vi har flera kursstarter under året och på följande sida finner du information om vilka veckor kurserna startar. På vår bokningssida kan du registrera dig till vårt utskick och på så vis bli meddelad när vi lägger upp platser till kommande kursstarter.

Hitta till vår bassäng på Rönnen

Besöksadress
Rönnbladsgatan 6
212 16 Malmö

Parkering
Parkering finns på Celsiusgatan.

För att boka simskola i Malmö är du välkommen att besöka vår bokningssida här nedan. 

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.