Extra simträning för Hajar och Hammarhajar

I Piggelinsklubben har ni som simmar i Hajen eller Hammarhajen en extra möjlighet till simträning i vår bassäng på Månstorps Ängar i Västra Ingelstad. Två instruktörer finns på plats och simmar tillsammans med era barn under en timmes tid. Bassängen är 12 meter lång så vi tränar längre simsträckor och jobbar med tekniken i de olika simsätten. Simpasset är kostnadsfritt!

Att tänka på:

  • Föranmälan krävs och görs här nedan.
  • Det är endast ni som just nu simmar i stegen Hajen eller Hammahajen som har möjlighet att boka.

Piggelinsklubben kommer denna omgång pågå mellan vecka 47-49 på söndagar kl 16:00-17:00. Det går tidigast att boka plats en vecka före simtillfället då platserna läggs upp för bokning här nedan.

Boka plats

Är listan nedan tom innebär detta att samtliga platser är fullbokade eller att vi i nuläget inte har några inplanerade tillfällen för Piggelinsklubben.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Kursstart vecka 34

Efter ett långt sommaruppehåll är det nu dags att dra på sig badkläderna och hoppa i bassängen. Vecka 34 startar kursen och pågår sedan fram

LÄS MER »
Covid-19

Angående covid-19

Med anledning av den rådande situationen med covid-19 kommer vi på den här sidan samla all information som rör simningen. Vi följer givetvis hela tiden utvecklingen

LÄS MER »

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.