Piggelins på Varning för barn mässan

Varning för barn mässanPrecis som föregående år kommer Piggelins barnsim finnas på plats när årets Varning för barn mässa går av stapeln den 29-30 oktober i Malmö.

Besök gärna vår monter på mässan där vi bland annat kommer ha roliga aktiviteter för barnen, tävlingar, erbjudanden etc.

Information från arrangören:
Årets tema är Barn & Miljö där det finns mycket spännande och roligt att ta del av. Barn & Mat var ett mycket uppskattat tema förra året så det kommer att vara en del av mässan även i år. Det kommer naturligtvis att finnas massor av aktiviteter, inspiration, information, härlig underhållning och mycket, mycket mer. Följ oss på Facebook och hemsidan som uppdateras löpande.

Varmt välkomna till mässan!

http://www.varningforbarn.se/

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Kursstarten är framflyttad

Hej alla simmare och föräldrar! Här kommer information om vårens första kursstarter. Rönnen, MalmöPå Rönnen är det kursstart vecka 4 och för er som är

LÄS MER »

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.