Månstorps Ängar: Viktig information för alla simmare i denna bassäng

Uppdatering 14/5:
Vi har nu fått besked om att bassängen måste tömmas på vatten, torkas och nya plattor skall läggas. Arbetet är inte tidssatt ännu men vi har fått besked om att det förmodligen inte går att slutföra kursen i Månstorps ängar denna vår/sommar. Vi beklagar detta och har ordnat tider i bassängen på Vanningen för att kunna erbjuda er några fler simtillfällen under våren. Vi kommer att vara i undervisningsbassängen. Kunder som simmar här har fått ett mejl med information.

Vi kommer också vara flexibla med avanmälan om ni inte riktigt har bestämt hur ni vill göra till hösten. Detta innebär att ni kan ha kvar er plats och avboka den senast den 5 juni.

10/5:
För alla er som simmar på Månstorps Ängar den här veckan, vecka 19, är simningen tyvärr inställd då det har lossnat kakelplattor på badet som måste åtgärdas. Vi kommer återkomma till er med mer information inom kommande dagar.

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.