Månstorps Ängar: Besked om kommande kursstart

Det börjar nu bli dags att lämna besked om kommande kursstart för er som simmar i Västra Ingelstad. Nästa kurs startar vecka 44 och består av åtta simtillfällen. Kostnaden är 1511 kr.

Då kursstarten på Månstorps Ängar flyttades fram två veckor lämnar ni som simmar där besked något senare än övriga bassänger. I Malmö och Lomma är det kursstart vecka 42 (9 simtillfällen, 1700 kr) och när det gäller vår bassäng i Lund så stänger den för renovering.

Först när alla simmare har lämnat besked om fortsatt simning vet vi vilka dagar och tider som gäller för respektive steg till nästa kursomgång. Det är instruktören som avgör i vilket steg er nuvarande grupp kommer vara i till nästa kursstart så har ni några frågor kring det eller om ni har funderingar på att byta steg kan ni höra efter vid nästa simtillfälle.

Sista datumet för avanmälan / byte av tid etc är den 26 september.
Har ni inte hört av er då förutsetts ni vilja fortsätta simma på samma dag och tid som tidigare och kommer faktureras för detta.

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.