Jobba hos oss

Söker du ett roligt och meningsfullt jobb där du får möjlighet att lära ut livsviktig kunskap till barn?

Då är du precis den vi söker!

Simskola

Som siminstruktör hos oss kommer du att vara en viktig del av vår verksamhet och ha en avgörande roll i att lära barn att simma och känna sig trygga i vattnet. Vi erbjuder simundervisning för barn från att de är 3 månader upp till ca 9 års ålder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och som brinner för att lära ut simning. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och ha god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom simning eller pedagogik men det är inget krav.

Du erbjuds en härliga och glädjefylld arbetsmiljö! Där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker genom våra interna utbildningar och erfarna kollegor.

Arbetstid
Arbetstiden är förlagd främst på eftermiddagar och helger. Du kan arbeta allt från ett simpass i veckan upp till halvtid. Ett perfekt jobb att kombinera med studier eller annan deltidstjänst.

Rekrytering sker löpande så hör av dig till personal@piggelins.se redan idag. Glöm inte att bifoga ditt personliga brev och CV.

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan

Samtliga fält är obligatoriska    Ladda upp ditt CV i .pdf-format (max 2 MB)
    Ladda upp en bild på dig själv i .jpg-format (max 2 MB)