Extra återsim vecka 23 och 24 på Mårtenslund och Rönnen

Under vecka 23 och 24 har vi satt in extra återsim i våra bassänger på Mårtenslund och Rönnen. För er som har missat en lektion under kursen som varit finns det alltså här en extra möjlighet att ta igen denna. Förutom att ta igen en missad lektion finns det även möjlighet att prova klädsim, flytväst och att ta simmärken.

För simmare från Blåsfisken och uppåt som missat bad-och båtvett lektionen så kan ni under dessa återsim ta Livbojen Blå & Röd. Förutom att bada med flytväst ska man även bada med kläder. Så ta med egna kläder, långärmad tröja och byxor, typ pyjamas. Kläderna ska vara rentvättade.

Följande gäller vid bokning av återsim:

  • Återsim är i första hand till för de som varit sjuka.
  • Vid återsim är grupperna åldersblandade.
  • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett vilket steg barnet vanligtvis simmar i.
  • På återsimmet finns en instruktör närvarande som här erbjuder övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid fråga om ni vill ha hjälp med en speciell övning.
  • Det finns endast ett begränsat antal platser vilket gör att vi ej garantera alla plats.

Det går bra att boka plats redan nu genom att fylla i formuläret på kontaktsidan. Glöm inte att ange vilket barn det gäller och var även tydlig med vilken bassäng, dag och tid ni önskar boka. Vi skickar alltid en bekräftelse på att man är inbokad.

Aktuella tider

MÅRTENSLUND
Vecka 23 & 24
Måndag 15:30
Onsdag 15:30

Vecka 24 finns flytvästarna på Mårtenslund

RÖNNEN
Vecka 23 & 24
Tisdag 15:30
Torsdag 15:30 (fullbokat v 23 & 24)

Vecka 23 finns flytvästarna på Rönnen

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.