Besked om kommande kursstart för simmare på Bräcke Diakoni och Broströmsgården

Det börjar nu bli dags att lämna besked om kommande kursstart för er som simmar på Bräcke Diakoni och Broströmsgården. Kursstarterna ser ut enligt nedan:

Bräcke Diakoni: Kursstart vecka 42, nio simtillfällen och kostar 1600 kr.
Broströmsgården: Kursstart vecka 43, åtta simtillfällen och kostar 1422 kr.

Under pågående kurs har vi haft tekniska problem i bassängen på Bagaregården vilket gör att simmarna där kommer få sin kurs förlängd och inte lämnar besked i samband med övriga bassänger.

Först när alla simmare har lämnat besked om fortsatt simning vet vi vilka dagar och tider som gäller för respektive steg till nästa kursomgång. Det är instruktören som avgör i vilket steg er nuvarande grupp kommer vara i till nästa kursstart så har ni några frågor kring det eller om ni har funderingar på att byta steg kan ni höra efter vid nästa simtillfälle.

Sista datumet för avanmälan / byte av tid etc är den 21 september.
Har ni inte hört av er då förutsetts ni vilja fortsätta simma på samma dag och tid som tidigare och kommer faktureras för detta.

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.