Babysim

Babysim i Malmö

I vår varmvattenbassäng på Rönnen i Malmö erbjuder vi babysim i en lugn och trivsam miljö. Här är målet att du, tillsammans med ditt barn, utforskar vattnet med hjälp av lek och sång. De första åren är det extra viktigt att repetera övningar för att skapa en trygghet i och runt vatten.

Vad innebär babysim?

Babysim är en rogivande och lärorik aktivitet där barn och förälder utforskar vattnet tillsammans. Undervisningen sker i vår sköna varmvattenbassäng där temperaturen ligger kring 34 grader. Förutom att ge barnet vattenvana så stimulerar undervisningen även den motoriska utvecklingen samt det sociala samspelet mellan förälder och barn, barn och barn samt barn och annan vuxen.

Målsättningen med babysim är att ge barnet vattenvana vilket skapar en trygghet i och runt vatten. Skulle olyckan vara framme ska barnet självständigt kunna ta sig upp till vattenytan, återvända till bassängkanten och där gripa tag och hålla sig fast.

Undervisningen sker i ett lugnt och behagligt tempo och all inlärning ska ske på barnets villkor där samtycke inhämtas vid varje aktivitet.

Vår målsättning

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre. Under lektionerna blandas lek och sång med teknikövningar för att skapa en uppmuntrande miljö för barnen.

Kommande kursstarter

Vi har flera kursstarter under året och på följande sida finner du information om vilka veckor kurserna startar. På vår bokningssida kan du registrera dig till vårt utskick och på så vis bli meddelad när vi lägger upp platser till kommande kursstarter.

Hitta till vår bassäng på Rönnen

Besöksadress
Rönnbladsgatan 6
212 16 Malmö

Parkering
Parkering finns på Celsiusgatan.

För att boka babysim i Malmö är du välkommen att besöka vår bokningssida här nedan. 

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.