Covid-19

Angående covid-19

Med anledning av den rådande situationen med covid-19 kommer vi på den här sidan samla all information som rör simningen. Vi följer givetvis hela tiden utvecklingen och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten går ut med vilket gör att informationen kan komma att ändras.


Uppdatering den 22/1, 2021:

Rönnen, Malmö
För er som ska simma på Rönnen är det kursstart vecka 4. Här nedan har vi bifogat de rutiner som gäller under rådande omständigheter med coronaviruset. 

  • Kom endast till simningen om ni är helt friska. Vid minsta symptom stannar ni hemma och låter det gå några symptomfria dagar innan ni börjar simma igen. Vid missade lektioner går det bra att boka återsim på vår hemsida.
  • Endast en förälder/vuxen får följa med till simningen. Just nu tillåter vi alltså inte några fler besökare.
  • Då vi vill hålla nere antalet personer i lokalen kan ni komma tidigast 10 minuter innan lektionen startar. Efter avslutat simpass är det viktigt att ni inte vistas i lokalen längre än nödvändigt.
  • Se till att ha en god handhygien och tvätta händerna samt använd handsprit när ni kommer till bassängen. Handsprit finns i entrén.
  • Håll avstånd så gott det går och sprid ut er i omklädningsrummen och inne i simhallen. I omklädningsrummen har vi satt ut desinfektionsmedel och pappersservetter så att var och en kan torka av sin sittyta.
  • På Rönnen har vi möblerat om och utökat möjligheterna till att byta om och duscha inne i simhallen. Väljer man att duscha där går det just nu bra att göra det med badkläder på, dock ska man givetvis som vanligt tvätta sig noga med tvål och schampo innan lektionen. 


Habo gård, Lomma

Ledningen på Habo gård har valt att tillfälligt stänga badanläggningen i och med den rådande situationen. Kursstarten är framflyttad och vi kommer höra av oss till er som är inbokade där när vi har fått mer information om när kursen kan tänkas starta.


Månstorps ängar, Västra Ingelstad

Vi inväntar fortfarande besked från Månstorps Ängar och kommer höra av oss så fort som möjligt till er som är inbokade där.

Aktuellt hos oss

De senaste nyhetsuppdateringarna

Kursstarten är framflyttad

Hej alla simmare och föräldrar! Här kommer information om vårens första kursstarter. Rönnen, MalmöPå Rönnen är det kursstart vecka 4 och för er som är

LÄS MER »

Vår målsättning är att erbjuda en rolig och lärorik simundervisning för barn, från deras allra första simtag som små bebisar till dess att de bemästrar de olika simsätten när de blir lite äldre.